ArbeidsPsycholoog

Loopbaanonderzoek in één dag

Een loopbaanonderzoek kun je doen als je zoekt naar nieuwe stappen in je loopbaan, maar aarzelt wat er bij je past. Ook als je boventallig bent en over móet stappen. Dat duurt een hele dag, waarna je een persoonlijk rapport krijgt en een vervolggesprek.

Daarbij staan we stil bij:

  • Wat voor iemand ben je? Wat is uniek aan jou?
  • Wat wil je? Wat zijn je drives en ambities? Waar word je enthousiast van?
  • Waar ligt je talent? Wat zijn je capaciteiten en vaardigheden?
  • Wat betekent dat voor jouw werk en keuzes?

Loopbaantraject

Bij een loopbaantraject of coaching spreken we 6 tot 10 gesprekken over je loopbaanmogelijkheden. Je doet dat als je meer tijd wilt om over je keuzes na te denken of te evalueren. We nemen dan ook het psychologisch onderzoek mee in het traject.

Coaching - altijd op basis van persoonlijkheidsonderzoek

Als je stressklachten wil voorkomen of behandelen, of als je je verder wilt ontwikkelen als professional. Een traject van 6 of 10 gesprekken. We beginnen altijd met psychologisch onderzoek naar je persoonlijkheid om gericht te kunnen werken. Dat is de basis om te begrijpen waar mogelijkheden liggen. Iedereen is immers anders en ook de reden van stress is per persoon verschillend.

We bieden geen standaardoplossingen, maar kijken naar jouw situatie!

Mail ons voor een intake

In een intakegesprek maken we kennis en inventariseren we de vragen die er liggen.  We bekijken wat er nodig is en wat Empty Pages daarin kan betekenen. Daarna maken we een persoonlijk voorstel, waarvoor je kan kiezen.

algemene voorwaarden Empty Pages

privacyverklaring Empty Pages