ArbeidsPsycholoog
Adviseur Erna Luttik

Erna Luttik

Erna Luttik is als psycholoog afgestudeerd in beroepskeuze, loopbaanbegeleiding en personeelsselectie. Zij is registerpsycholoog NIP arbeids- en organisatie en is ooit haar loopbaan gestart als maatschappelijk werker in jongerenopvang.

Ervaring: assessment en loopbaanadvies voor allerlei branches, o.a. in de Bouw, Onderwijs, bij mensen met een visuele beperking en in reïntegratiebedrijven. Trainer energiemanagen voor werkers met een visuele beperking; wetenschappelijk onderzoek en publicatie gedaan naar vermoeidheid bij die doelgroep.Verder o.a. docent Hbo Toegepaste Psychologie en bij vormingsjaren,  stagebegeleider, coach, behandelaar bij stress en burnout.

Erna zegt:“Iedereen heeft een eigen talent: dingen die bij je van nature doet of die je met gemak kunt leren!. Ik heb inmiddels honderden mensen gesproken over hun loopbaan en heb gezien hoeveel plezier werk kan geven, maar ook hoeveel frustratie het geeft als je werk je niet bevalt of het niet lukt.  Ik hoor vragen als ‘Wat wil ik nou eigenlijk? En kan ik het wel? Ben ik gemotiveerd genoeg? Het helpt gewoon om dit allemaal uit te zoeken met een professional, die open naar je kijkt en goede instrumenten in kan zetten.  Het mooie van mijn vak is: een profiel ontdekken van iemand, en dat gebruiken om keuzes te maken en mensen weer plezier in werk te laten vinden.

Principes van werken

  • We besteden veel tijd om het beeld van jou als individuele persoon helder te krijgen.Dat is de basis van alles.
  • Eén vaste adviseur.
  • We werken als (of onder begeleiding van een) registerpsycholoog NIP en volgens de normen van het NIP. Waarbij aandacht voor vakkennis en supervisie.
  • We gebruiken goed, wetenschappelijk onderbouwd testmateriaal.
  • Zijn we commercieel? Ja en Nee. Ja: we zijn een bedrijf en sturen een rekening. Nee: ons doel is niet winstmaximalisatie; we zijn hulpverleners van huis uit, die mensen verder willen helpen in hun functioneren.
  • We gaan zorgvuldig om met uw gegevens : privacyverklaring Empty Pages